Vertrek jij binnenkort op honeymoon? Deze items mogen zeker niet ontbreken in jouw koffer!

by | May 22, 2023 | Kleding

Zijn jij en je geliefde pas in het huwelijksbootje gestapt en staat jullie huwelijksreis voor de deur? Dan is het tijd om je koffers in te pakken! Het is altijd verstandig om een checklist te maken en alles tijdig te verzamelen voor je vertrekt. Zo ben je er zeker van dat je niets belangrijk vergeet en vermijd je onnodige stress. En dan nu genieten maar!

Reisdocumenten en praktische benodigdheden

Zorg voor je vertrek dat jullie beide paspoorten, visa en andere belangrijke reisdocumenten in orde zijn en bewaar ze op een veilige plaats. Het zou een bummer zijn als je problemen hebt op de luchthaven omdat je één van deze zaken vergeet… Neem daarnaast voldoende contant geld en jullie creditcards mee voor noodgevallen en voor het betalen van hotels, restaurants en dergelijke.

Kleding en schoenen

Afhankelijk van de reisbestemming die jullie kozen, neem je aangepaste kleding en schoenen mee. Trekken jullie naar koude oorden? Neem dan zeker voldoende warme truien en stevige, waterdichte schoenen mee. Als je de zon gaat opzoeken, neem je juiste lichte kleding mee die ideaal is voor tropische bestemmingen. Vergeet ook geen zwemkledij in te pakken als je naar een warm land trekt. Nog inspiratie nodig? Een zwart badpak is altijd stijlvol. Een sarong is dan weer erg handig om over je badkledij te dragen.

Romantische items

Je vertrekt op huwelijksreis dus dan is het fijn om wat romantische items mee te nemen zoals kaarsen, leuke muziek of andere persoonlijke items. Waarschijnlijk gaan jullie meer dan eens een date night inplannen, dus voorzie ook voldoende kledij om aan te doen wanneer jullie eens romantisch uit eten gaan. Je zal je pas écht op huwelijksreis voelen als je wat luxe lingerie en een mooie nachtjapon inpakt.

Toilettas en EHBO-kit

Ga je voor een tijdje naar het buitenland? Pak je toilettas dan goed in, het is namelijk fijn om op reis ook je daily skin care routine te doen met de producten die je ook thuis gebruikt. Ga je naar een warm en zonnig land? Neem dan voldoende zonnecrème, aftersun en insectenwerend middel mee. Andere dingen zoals tandenborstels, tandpasta, shampoo, conditioner, zeep, deodorant,… voorzie je best ook. Verder is het aangeraden om een kleine EHBO-kit in te pakken met basisbenodigdheden zoals pleisters, pijnstillers en andere medicijnen die je regelmatig gebruikt.

Entertainment

Op reis is het altijd fijn om een paar boeken, tijdschriften, spelletjes en dergelijke mee te nemen van thuis. Je zult waarschijnlijk veel tijd hebben om te relaxen en dan is het leuk als jullie wat entertainment hebben voorzien. Een boekje lezen aan het zwembad? Laat die honeymoon maar komen!

 

 

Lees ook eens: