Medex huidverzorging

by | Sep 13, 2021 | Beauty

35 jaar geleden begon Medex als farmaceutisch bedrijf, maar is tegenwoordig een heus cosmeticamerk. De cosmetica van Medex zijn zowel medisch als cosmetisch.  Gespecialiseerde cosmetica en een uitgebreide lijn van verzorgingsproducten, als geneeswijze voor acne en om de beschadigde, verwaarloosde huid te verzorgen. Medex is op het gebied van deze gespecialiseerde cosmetica in vele landen in Europa de marktleider. Er wordt door Medex nooit bezuinigt op het formatieproces om de kwaliteit van de producten te garanderen. Daarnaast gebruikt Medex geen overbodige kleurstoffen of parfums en worden de producten niet getest op dieren.

 

Wat is Medex?

Huid verbeterende producten worden steeds belangrijker als gevolg van onderzoeksresultaten. Het bedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijd cosmetica conglomeraat met huidverbeteringsproducten van de hoogste kwaliteit. Veel medewerkers werken al tientallen jaren voor het bedrijf en hun toewijding, zorg, genegenheid en technische expertise zijn bij talloze gelegenheden bekroond met prijzen. De goederen van Medex worden gemaakt in het eigen, hoog aangeschreven creatieve laboratorium van het bedrijf.

 

Aan de specifieke eisen van de gebruiker wordt door talrijke lijnen voldaan. De Professional lijn is de primaire productlijn. De Josephine van Steinborg lijn is de ‘prestige lijn’. Verder is Quintenstein deze lijn is natuurlijk en etherisch. Hoe Medex begon in cosmetica (nooit helemaal), en nu vrijwel automatisch terugkeert naar de therapeutische velden voor cosmetische toepassingen met de nieuwste ontwikkelingen, is intrigerend. Voorbeelden hiervan zijn huid therapieën met speciaal geformuleerde serums en cosmetische mesotherapie.

 

Het belang van huidverzorging

Een wetenschappelijke benadering om actieve werkstoffen op de huid aan te brengen is het Medex-concept. Deze vorm van huidverzorging breekt af en herstelt vervolgens de natuurlijke barrières van de huid. Een vorm van therapie die rekening houdt met andere variabelen, zoals leeftijd en huidaandoeningen. Vrouwen die elke dag een half uur bezig zijn met het verzorgen van de huid en elke zes weken op bezoek gaan bij een schoonheidsspecialiste, onderscheiden zich na 35 jaar van anderen. Elk jaar wordt deze ongelijkheid groter. De meest unieke, luxe en resultaatgerichte cosmetica wordt geproduceerd door Medex. Voor verschillende doelgroepen kunnen verschillende goederen en productlijnen worden geselecteerd.