Hoe huur je een professionele make-up artiest voor uw bruiloft of prive-evenement

by | Dec 2, 2020 | Beauty

Het inhuren van een make-up artiest om te komen op locatie voor bruiloften of speciale evenementen is uitgegroeid tot de nieuwste toevoeging aan bruiloft diensten.

De meeste vrouwen hebben een vertrouwde stylist zien ze op een regelmatige basis. Af en toe wanneer styling is alleen nodig en hun reguliere stylist is niet beschikbaar, zullen ze meestal laten iemand anders stijl hun haar. Wat make-up betreft, het is een ander verhaal. De meeste vrouwen die geen publieke figuren of beroemdheden hebben geen persoonlijke professionele make-up artiest in hun Rolodex. Wanneer een speciale gelegenheid zich voordoet, hebben de meeste geen idee waar een of zelfs het proces van het inhuren van een te vinden.

Ze begonnen rond te vragen of het internet te doorzoeken, of bevinden zich bij een cosmetische balie waar ze kunnen vertrekken met producten die ze niet wilden in de eerste plaats. In de beauty-industrie komen elke dag nieuwe make-up artiesten tevoorschijn. Sommigen werken bij cosmetische balies, sommige verkopen voor cosmetische lijnen, en anderen werken in Mode en Entertainment. Dan heb je de meer extreme kunstenaar die werkt in speciale effecten, het creëren van monsters en het transformeren van sterren in een aantal van onze meest gehate schurken en lieve personages. Oh, ik vergat de artiest die lekkere make-up deed op hun zus voor het bal die nu een make-up artiest is.

Er is een groot verschil tussen het vinden van iemand om je make-up te doen, en het boeken van een professionele make-up artiest. De meeste professionele make-up artiesten zijn naar school gegaan en de meeste zijn gelicentieerd esthetician of gezichtsspecialisten. Sommige make-up artiesten begon vanaf de grond werken voor jaren met hands-on training onderhoud van het publiek. Bruiden en prive-evenementen zijn niet hun enige klanten. Ze verdienen hun brood zonder bijbaantjes op het gebied van productie, film, televisie, print en catwalk.