Hoe groter de anaaldildo…

by | Jul 9, 2021 | Beauty

…hoe pijnlijker. Of hoe lekkerder. Het is maar net aan wie je het vraagt. Seks is nu eenmaal niet iets waarbij je compleet willekeurig iets diks, langs of groots in een opening duwt, dat vergt enige voorbereiding, zeker bij anale seks. Voor de meeste vrouwen, en zeker ook mannen, die aan anale seks willen beginnen is het raadzaam om een sexshop zoals bedfun.nl te bezoeken om een anaaldildo te kopen. Dit zal de gehele ervaring een stuk plezieriger maken en je zult nog jarenlang plezier hebben van het steeds uitgebreider wordende segment van anaaldildo’s.

Welke anaaldilo moet ik kopen?

Als beginner is het slim om anale seks te beginnen met een vinger of anaaldildo in een dikte van ongeveer 1 centimeter. Als je lichaam daaraan gewend is en het allemaal ontspannen en lekker voelt, kun je een dikkere anaaldildo kopen. Of een buttplug. Je kunt de dikte, vorm en lengte steeds opbouwen en op een gegeven moment zal ook de penis van je partner prima aanvoelen. De anaaldildo die dan nog in je nachtkastje ligt kun je op eenzame avonden blijven gebruiken, of betrek deze ook lekker in het stoeien met je partner. Seks met een partner én speeltjes geeft een hele nieuwe dimensie aan een vrijpartij. Je zou zelfs het oefenen met een anaaldildo samen met je partner kunnen doen. Een anaaldildo verschilt van een gewone dildo doordat de kop vaak minder op een eikel lijkt. Toch zijn er ook anaaldildo’s met realistischere kop en geaderde schacht, eventueel zelfs met een zuignap eraan. Ook vibrerende Chinese balletjes zijn ideaal voor anale seks, de stimulatie van je kringspier zorgt voor krachtige orgasmes. Wil je een anaaldildo die heel smal begint en heel breed wordt, kies dan een kegelvormige buttplug.

Hoe zit het met de pijn?

Als je het goed doet, doet seks geen pijn. Tijdens de seks verhoogt je pijngrens namelijk, dus als het zeer doet, ben je niet goed bezig. Tenzij je aan BDSM doet natuurlijk, dan is het de bedoeling. Anale seks is voor veel mensen geen comfortabele aangelegenheid, terwijl dat helemaal geen pijn hoeft te doen. De kunst zit het in het gebruik van de juiste dikte anaaldildo, niet je grenzen over gaan voordat je lichaam eraan toe is. En zoals bij elke soort penetratie: zorg ervoor dat alles voldoende nat is! Investeer in een goed glijmiddel wat geschikt is voor het materiaal van je anaaldildo en de anale seks zal plezierig zijn.