5x tips om meer volume in je haar te krijgen

by | Nov 13, 2022 | Beauty, Haar

Wil je meer volume en dikker haar? Je hoeft niet veel te investeren of uren bij de kapper door te brengen. Met deze tips kun je een volle bos creëren zoals je die op Instagram en in de bladen ziet. meer volume in haar? We geven je 5 gouden tips.

 

1: Gebruik droogshampoo voor dikker volumineus haar

De gemiddelde vrouw (of man) kan zich het niet meer voorstellen om zonder droogshampoo door het leven te gaan. Met het poederproduct tover je in een handomdraai volume en volheid in je haar zonder het te verzwaren. En het kost niet meer dan vijf minuten, dus het is perfect te integreren in het dagelijks leven. Droogshampoo heeft ook als positief neveneffect dat het haar beter handelbaar wordt en je het minder hoeft te wassen. Dus het is ook een geweldig geheim wapen op slechte haardagen.

 

2: Gebruik volumegevende shampoo en conditioner voor meer volume.

Gebruik volumegevende shampoo en conditioner voor meer volumeOpvullende producten doen ook wonderen voor het haar. Ze geven het haar stabiliteit en volheid zonder het te verzwaren. Er moeten ook volumeconditioners worden gebruikt. De conditioner doet wonderen in de lengtes en punten en geeft het haar glans en uitstraling.

 

3: Je haar touperen

Meer volheid door je haar te touperen! Dit is waarschijnlijk de oudste truc die we kunnen om je haar meer volume te geven. Druk het haar, streng voor streng, met een kam voorzichtig naar de hoofdhuid. Het effect kan ook worden versterkt met droogshampoo of een poeder.

 

4: Kies het juiste kapsel

Het juiste kapsel kan ook voor volumewonderen zorgen. Als je fijn en dun haar hebt, moet je gaan voor een bob of longbob om meer volume te creëren. Dit heeft als voordeel dat het haar er voller uitziet. Het bespaart ook veel tijd bij het stylen!

 

5: Gebruik tape extensions met menselijk haar

Een andere geweldige optie voor dikker en voller haar is tape extensions. In minder dan een uur kun je je haar omtoveren tot een volle bos, gewoon voor je eigen spiegel. De extensions worden gewoon in je haar gelijmd en je kunt genieten van een prachtig kapsel. Tapextensions kopen is heel eenvoudig en met de stap-voor-stap instructies kan het ook beginnners worden aangebracht. De extensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Probeer het eens.

 

Image by jcomp on Freepik